EROII NU MOR NICIODATĂ!

 

Istoria neamului nostru cunoaște multe exemple de eroism. Ostașii Țării au executat mereu întocmai ordinul și își făceau datoria chiar și atunci când aceasta însemna pierderea vieții. Și astăzi, ca și mulți ani în urmă, în luptele de la Grivița și de la Mărășești, Ostașul Român își dă jertfa supremă pentru gloria României.

         Pe toți ne-a întristat vestea despre căderea în luptă a doi ostași români în Afganistan. Sublocotenent Iulian Dumitrescu și sublocotenent Adrian Vizireanu au căzut la datorie scriind cu sângele propriu numele lor în cartea sfântă al Eroilor Neamului.

 

         Indiferent de poziția pe care o avem față de războiul din Afganistan și Blocul NATO, ostașii sunt acei care nu discută, ci execută ordinul Țării. Ei sunt mândria neamului, mereu gata să lupte și să apere onoarea și gloria României.

         În seara de 11 mai, ziua în care cei doi eroi au fost trecuți în ultimul drum, militanții Mișcării Național-Creștine Noua Dreaptă au aprins zeci de lumânări în fața Ambasadei României din Chișinău, aducând astfel ultimul omagiu celor ce au murit pentru gloria României.

          Veșnică amintire eroilor români căzuți la datorie! Să-i odihnească Bunul Dumnezeu lângă toți drepții și eroii neamului românesc!

 

 

 

 

 

 

Developed by Logicon!