Pentru a putea desfasura activitatile pe care ni le-am propus, avem nevoie de sprijinul tau. Acest sprijin poate lua forme diferite, in functie de posibilitatile fiecaruia:

 

1. ADERA LA MISCAREA NATIONAL-CRESTINA NOUA DREAPTA

Anii urmatori vor fi cruciali pentru viitorul romanilor basarabeni. Te invitam sa vii alaturi de noi, sa sprijini lupta noastra, sa contribui la REUNIFICAREA REPUBLICII MOLDOVA cu Patria-Mama, ROMANIA! Urmatorul formular de adeziune iti sta la dispozitie.

 

2. CUMPARA PRODUSELE MAGAZINULUI NATIONALIST

De pe site-ul Magazinului Nationalist poti comanda tricouri, sepci, insigne, carti si multe alte produse cu caracter identitar. Comenzile tale ne vor asigura autonomia financiara si ne vor permite sa organizam manifestari cu caracter unionist, sa platim chiria sediilor si sa ne deplasam la intalnirile cu voi, membrii si simpatizantii nostri.

 

3. PROMOVEAZA SITE-UL ORGANIZATIEI

Promoveaza site-ul www.nouadreapta.md pe reţele sociale, forumuri sau propria pagină web, unde poţi afişa logo-ul de mai jos cu link către site-ul nostru.

Integreaza urmatoarea secventa de cod html in pagina ta web pentru a afisa banner-ul:
<a href="http://www.nouadreapta.org" target="_blank"> <img src="http://www.nouadreapta.ro/logo-nd-cerc1.jpg" width="130" height="130" border="0"></a>

 

 

Developed by Logicon!